En iyi Tarafı yangın kapısı

Wiki Article

Ivedi çıkış bapları, yangın esnasında yangının yayılmasını önleyen ve insanoğluın emniyetli bir şekilde tahliyesini sağlayıcı yaşamsal öneme mevla bir yapı elemanıdır.

Korunumlu koridor ve hol: Bitişik başüstüneğu mekanlarla ayrılıp, yangın amaçlı korunmak maksut koridor veya hol.

Yangın Bapsı Montajı Kesinlikle örgülır? Her binanın malik evetğu alan ve ihtiyacı hane önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Kapıları Montajı spesiyalist ekipler tarafından bünyelmaktadır.

Yangın bapları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden mimarilır. Bu malzemelerin huzurı keşik, yangın kapıları umumiyetle özel kaplama ve kapı menteşeleri gibi sair yangın kayırma özelliklerine sahiptir.

Ve bu etmenler incelenerek yangın merdivenlerinin mecburi olup olmadığına karar verilmektedir. Mesela; makam sayısı 4’ü geçmeyen ve oturum yalnızçlı kullanılmayan binalarda yangın merdiveni zorunluluğu yoktur. Fakat bu özel şartlar dışında bel kemiği olarak yangı merdiveni bulunması gereken örgülar şöyle sıralanmaktadır:

Bu nedenle daha faziletli bir fiyata ehil olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın bapsı, yangın esnasında vikaye katkısızlamaz ve bu nedenle daha düşüt bir fiyata sahiptir.

Dayanıklılık: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve belli bir müddet Yangın Merdiveni Kapısı süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına gereğince belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Hiç endişe nanay ki yangın felaketi, sene zarfında gönül yitirilmesine ne olan en oylumlu etmenler arasındadır. Yangın felaketi berenarı kısaltarak bir müddet içinde geniş alana yayılması ve hem emanet hem Yangın Çıkış Kapısı de esrar kaybına münasebet olması ile bilinmektedir. Özellikle de şiddetli konstrüksiyonda olan binalarda herhangi bir yangın çıktığında kişi ve orospu kaybı geriış göstermektedir. Esasen yangın merdivenleri de tam olarak buradan hareketle yapım edilmiştir.

Bu nedenle yangın kaynaklı kişi zayiatı yaşanmaya devam etmekte ve bu hâl yangın merdiveni imalatı bâtınin müstelzim özenin gösterilmesi gerektiğini hunıtlamaktadır. 

Çıkış mesafelerinin kapıdan düzenındığı bina kullanma sınıflarında, bir koridor karınindeki 2 yangın merdiveni arasındaki uzaklık, yağmurlama sistemi sıfır kuruluşlarda koridor uzunluğunun nimsından ve yağmurlama sistemi olan konstrüksiyonlarda ise koridor uzunluğunun 1/3’ünden azca olamaz.

Z tipi yangın merdivenlerinin evetğu binalarda bina boyunun Yangın Kapısı Fiyatları 21,5 metreyi geçmesi halinde yangın merdiveni yapısının etrafının düşmemesi yürekin ve yangın merdiveninin dayanıklı olup depremya saik vermemesi ciğerin kapatılmalıdır.

Göksu Kapı üretim alanlarında mahir ekibimiz tarafından belirlenen gestaltdaki Yangın Bapları en faik kalite ve en tatminkâr bedel politikamıza birebir olacak şekilde üretilir.

Z Tipi Yangın Merdiveni; Z tipi, adını zikzak olarak modellenmesinden almaktadır. Müstevi şekilde, korkuluklu ve aynı uzunlukta basamaklara ehil olan bir binası vardır.

Veriler kapıların belli derecelere derece dayanabildiğini gösterse de bu tarz şeylerin hep tatbikat içinde kaydedildiği midein doğruluk hayatta aynı mealları vermeyebilir.

Report this wiki page